Spansk

Hjælp til et ord!!!

28. januar 2015 af ninjamus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle er i tvivl om hvilket verbum af blive, jeg skal bruge, hvis jeg skal sige denne sætning: Jeg blev født

På forhånd tak :-) 


Brugbart svar (3)

Svar #1
29. januar 2015 af jbmm (Slettet)

Her skal 'blive' slet ikke medtages, idet 'blive født' = fødtes:

jeg blev født = nací
han blev født = nació


Svar #2
29. januar 2015 af ninjamus (Slettet)

Gracias 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2015 af exatb

blive født = fødes

blev født = fødtes


Skriv et svar til: Hjælp til et ord!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.