Dansk

Argumentation

29. januar 2015 af Brainyy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg skal skrive en argumentationsanalyse udfra et debatindlæg som jeg har skrevet og ville bare spørge om nedenstående 'påstande' godt kan gælde som, påstand,belæg og hjemmel? - for er meget i tvivl om hjemlet

Påstanden ved dette argument er, at vi selv skal vælge hvor vi skal på studietur, fremfor valget bliver truffet for os. 


Belægget vil så være, at vi skal være i stand til at træffe vores egne valg, da vi skal tage ansvar for egen læring og være i stand til at have en medindflydelse i hvordan vores penge bliver brugt. 


Ergo vil hjemlet så blive, at vi selv skal vælge hvor vi skal på studietur, fordi vi skal tage ansvar for egen læring og være i stand til at have medindflydelse i hvordan vores penge bliver brugt.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2015 af Stats

Hvorfor vil i gerne vælge pladserne selv?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2015 af Stats

Påstand = P
Belæg = B
Hjemmel = H

Vi skal selv vælge hvor vi skal på studietur, fremfor valget bliver truffet for os (P). Dette mener vi fordi at vi skal være i stand til at træffe vores egne valg (B), og eftersom vi skal tage ansvar for egen læring og være i stand til at have en medindflydelse i hvordan vores penge bliver brugt (H).

Vil nok gøre det sådan.. Du kan evt. også kigge på styrkemarkøre og forbehold samt rygdækning, da dette hæver din argumentation en hel del :)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
29. januar 2015 af Brainyy (Slettet)

#2

Påstand = P
Belæg = B
Hjemmel = H

Vi skal selv vælge hvor vi skal på studietur, fremfor valget bliver truffet for os (P). Dette mener vi fordi at vi skal være i stand til at træffe vores egne valg (B), og eftersom vi skal tage ansvar for egen læring og være i stand til at have en medindflydelse i hvordan vores penge bliver brugt (H).

Vil nok gøre det sådan.. Du kan evt. også kigge på styrkemarkøre og forbehold samt rygdækning, da dette hæver din argumentation en hel del :)

Okay tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2015 af Stygotius (Slettet)

Det hedder en hjemmel.


Skriv et svar til: Argumentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.