Matematik

hjææælp

05. februar 2015 af line12312 (Slettet) - Niveau: A-niveau

a. 4·x1,9 −10 = 94

b. log (x + 2) − log (x) = 2

c. 1+1=0 x x−2


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

a. Mener du 4·x1,9 - 10 = 94 ?

b. benyt en regneregel for logaritmer.

c. Prøv at skrive det ordentligt op.


Svar #2
05. februar 2015 af line12312 (Slettet)

a. ja 

b. okay

c. 1/x + 1/x-2 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

a. Isoler x1,9 og opløft så hver side i potensen 1/1,9 .

c. Her mener du sikkert (1/x) + 1/(x-2) = 0 ? Dvs 1/x = 1/(2-x)    eller  

         x = 2-x , med forbeholdene x ≠ 0 , x-2 ≠ 0 .

Løs nu denne ligning.


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.