Matematik
Reduktion HJÆP!!!
13. februar 2015 af
sc1997 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Hej folkens
jeg har lavet et antal pogaver, men sidder fast i 1 opgave, som jeg syntes er rigrig svær. håber i kan hjælp : )
opgaven lyder således:
1)
Opstil et bogstavudtryk for omkredsen af figuren. Opstil et bogstavudtryk for det samlede areal af figuren.
Beregn omkredsen og arealet, når a = 30 cm og b = 5 cm
figuren til opgaven er vedhæftet som billed.
alle hjælp er jeg taknemmelig for
jeg har lavet et antal pogaver, men sidder fast i 1 opgave, som jeg syntes er rigrig svær. håber i kan hjælp : )
opgaven lyder således:
1)
Opstil et bogstavudtryk for omkredsen af figuren. Opstil et bogstavudtryk for det samlede areal af figuren.
Beregn omkredsen og arealet, når a = 30 cm og b = 5 cm
figuren til opgaven er vedhæftet som billed.
alle hjælp er jeg taknemmelig for
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #1
13. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)
Benyt, at figuren er sammensat af et rektangel og en halvcirkel.
Omkredsen er den samlede længde af de liniestykker og kurver, der begrænser figuren.
Skriv et svar til: Reduktion HJÆP!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
