Matematik

hej

09. marts 2015 af Cooljoan (Slettet) - Niveau: B-niveau

∫(3x^2)-(1/x)

x>o


Svar #1
09. marts 2015 af Cooljoan (Slettet)

∫(3*x^2-1/x)    dx ,x>0

hvordan gør man i hånden


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2015 af Soeffi

#0

∫(3x^2)-(1/x)

x>o


\int 3x^{2}-\frac{1}{x}dx,\; x> 0,\;omskrives\; til:\int 3x^{2}-x^{-1}dx


Svar #3
09. marts 2015 af Cooljoan (Slettet)

og er det så det det skal give


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2015 af mathon

        
                          \int \left (3x^2-\frac{1}{x} \right )\, \textup{d}x=x^3-\ln(x)+k


Svar #5
09. marts 2015 af Cooljoan (Slettet)

gider du forklare mig hvorfor man gør det er ikke så stærk i det her


Svar #6
09. marts 2015 af Cooljoan (Slettet)

hvordan er man nået frem til det og uden hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. marts 2015 af mathon

Du skal fra undervisningen/selvstudiet vide,
at
              \int a\cdot x^n\, \textup{d}x=\frac{a}{n+1}x^{n+1}+k\; \; \; \; \; n\neq -1
og
              \int \frac{1}{x}\, \textup{d}x=\ln(x)+k\; \; \; \; x> 0


Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.