Matematik

Matematikaflevering

11. marts 2015 af martin2402 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg står ret meget i tidsnød, mht. opgaver i skolen. Jeg kan ikke nå at lave denne aflevering, og ved det måske vil give et "dårligt" indtryk af mig - "hvorfor laver han den ikke bare selv"-agtigt. 

Det haster lidt. Tak på forhånd! 

Vedhæftet fil: Matematikaflevering 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af SuneChr

# 0
Det vil skabe en uheldig præcedens at skulle tilgodese ønsket om en færdig og fuldstændig opgaveløsning.


Svar #2
11. marts 2015 af martin2402 (Slettet)

Hej Sune. Det forstår jeg ikke, hvorfor? 

Som sagt, så ved jeg det er en halvdårlig idé 


Svar #3
11. marts 2015 af martin2402 (Slettet)

Ellers, er der nogen der kan hjælpe mig på vej, for jeg er en klovn til matematik. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. marts 2015 af Moderatoren

#0

Studieportalen er ikke stedet hvor du får hjælp til at snyde. Det er ikke formålet med Studieportalen.

Betingelserne for brug af forummet.

Information om Studieportalen.dk


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. marts 2015 af exatb

4/6 = 3/x

x = 4,5

x = (1000/(4π))0,5 = 8,92

a = 607047/48 = 12647

b = 1003076 - 12647*11 = 863961

y =12647x + 863961


Tråden er låst for yderligere indlæg.