Matematik

Kurveintegralet

11. marts 2015 af alledelektier (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

I (x,y)-planen er givet funktionen f(x,y)=x^2-y

Lad K være den del af snitkurven mellem grafen for f of planen y = z som er begrænset af planerne x = 0 og x = 1. 

Opgaven:
Bestem kurveintegralet K∫ x dμ. 

Jeg har her svært ved at opskrive min parameterfremstilling for x. De efterfølgende udregninger er ikke et problem. Er der nogle der har en idé?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af peter lind

Med snittet med planen får du z=y=x2-y


Skriv et svar til: Kurveintegralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.