Matematik

Finde T_2 fordoblingskonstanten

11. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har om fordoblingskonstanten og skal finde ud af hvordan man finder T_2  ud fra denne ligning. Hvordan gør jeg?

b * a^x+T2 = 2 * b * a^x

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af peter lind

 Den ligning du skriver kan ikke passe så du mener formodentlig  b*ax+T2 = 2*b*ax  Brug at ax+T2 = ax*aT2


Svar #2
11. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet)

Det er rigtigt nok, men jeg har fundet ud af det nu.

- tak for din opmærksomhed, det sætter jeg virkelig pris på :))


Skriv et svar til: Finde T_2 fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.