Matematik

haster-LinearAlgebra

12. marts 2015 af Niko83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej till alle derude.
Jeg har en opgave som er::

A=\begin{pmatrix} 3 &2 &1 \\ 6& 4&2 \\ 6& 4 & 2 \end{pmatrix}

Can we invert A ? Several answers may be right.

1) No, because the rank of the matrix is smaller than 3.

2) No, because the columns of the matrix are not linearly independent.

3) Yes.

Alt jeg kender er: Determinant(A)=0 og Rank(A)=1
Jeg ved at Matrix A ikke  er invertible da determinanten er 0.
Jeg ved ikke hvis spørgsmål  1 og 2 er rigtigt. (begge to)
Vil nogen hjælpe med denne opgave ???????????
Jeg venter for et svar
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2015 af peter lind

Begge to er rigtige


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2015 af Therk

Du må kunne slå op i din bog at følgende er ækvivalent:

• A er invertibel

_{\det A \neq 0}

• A har fuld rang


Skriv et svar til: haster-LinearAlgebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.