Matematik

Valuta

15. marts 2015 af IdaIdaIda1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Godaften,

Kan jeg få lidt hjælp til vedhæftede opg.?

Mine svar:

a) 14,29%

b) 87,5 kr.

c) ???

Vedhæftet fil: 3.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at vise dine mellemregninger

Svar #2
15. marts 2015 af IdaIdaIda1 (Slettet)

#1

Godt, jeg siger:

a) (8/14) * 100 = 57,14%                    - Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg har skrevet 14,29% i #0..

b) (14/16) * 100 = 87,5 kr.

c) Aner det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

I a) skal man beregne (fransk - dansk)/(dansk) · 100% = (8 - 14)/14 · 100%

b) Kursen på franc er prisen i kr for 100 franc. man ved, at 14 franc koster 16 kr. Find nu prisen for 100 franc.

c) beregn       ((værdi af 1 franc) - (værdi af 1 krone)) / (værdi af 1 krone)


Svar #4
15. marts 2015 af IdaIdaIda1 (Slettet)

Ohhh, så jeg har været HELT forkert på den.

a) 42,86%

b) 114,29 kr.

c) 14,29%

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, nu er det korrekt.


Svar #6
15. marts 2015 af IdaIdaIda1 (Slettet)

Jeg takker, Andersen11.


Skriv et svar til: Valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.