Matematik

Finde linjestykke i trekant

19. marts 2015 af TJJ (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!
Jeg skal løse en opgave, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg kommer frem til resultatet. Jeg har vedhæftet et billede da det vil være svært at forklare uden. 
Jeg skal finde linjestykket CD. Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde frem til hvordan jeg finder dette? 

Mvh. Laura


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

        TABC = (1/2)·|AB|·|AC| = (1/2)·|AB|·(|AD| + |CD|)

Man kender |AD| = 8 , |AB| = 16 og TABC = 96 .


Skriv et svar til: Finde linjestykke i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.