Matematik

er det dterminant jeg skal bruge her

25. marts 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

er det dterminant jeg skal bruge her


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2015 af mathon

Ja
parallellitet kræver:
  
                           det(\overrightarrow{a},\overrightarrow{b})=\begin{vmatrix} t-5 &7t \\ 9& 4 \end{vmatrix}=0


Svar #2
25. marts 2015 af piabing (Slettet)

dvs. jeg skal sige:

t*4-(-5*4)-(9*7t)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2015 af mathon

          Nej
                     4(t-5)-9\cdot 7t=0

                     4t{\color{Red} -}20-63t=0


Svar #4
25. marts 2015 af piabing (Slettet)

og får at finde t der isolerer jeg t på den ene side ikke? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2015 af mathon

      Jo


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. juli 2015 af Soeffi

I CAS:


Skriv et svar til: er det dterminant jeg skal bruge her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.