Matematik

Isolering

10. april 2015 af simonhansen979 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Har fået problemer med en tredelt opgave hvor jeg skal isolere i en formel.

Håber på lidt hjælp

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af mathon

a.
                       m=\frac{\Delta E}{c\cdot (t_2-t_1)}

b.
                       c=\frac{\Delta E}{m\cdot (t_2-t_1)}

c.
                       t_2=\frac{\Delta E}{m\cdot c}+t_1


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2015 af mette48 (Slettet)

ΔE=m*c*(t2-t1)

a:     del med (t2-t1)     på begge sider

        del med c   på begge sider

b:     del med (t2-t1)     på begge sider

        del med m   på begge sider

c:     del med m   på begge sider

       del med c   på begge sider

       læg t1 til   på begge sider


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.