Matematik

Fordoblingskonstant

10. april 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har nu prøvet og prøvet og så da jeg endelig troede jeg havde den, giver svaret ikke mening. Håber der er nogen der kan hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du har beregnet a forkert.

8 = log(2)/log(a)  <=>

log(a) = log(2)/8  <=>

a = 10log(2)/8  <=>

a = 1,091


Svar #2
10. april 2015 af emilie63 (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.