Matematik

Differentialligninger

11. april 2015 af paaske1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle, som gerne vil hjælpe mig med b'eren og c'eren i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2015 af mathon

b)
           h(t)=0,00253\cdot t^2-0,383631\cdot t+16,3125


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2015 af mathon

a)
                            \frac{1}{2\cdot \sqrt{h}}\setup{\, d}h=-\frac{k}{2}\cdot \setup{\, d}t

                            \int \frac{1}{2\cdot \sqrt{h}}\setup{\, d}h=\int -\frac{k}{2}\setup{\, d}t

                             \sqrt{h(t)}=-\frac{k}{2}\cdot t+\sqrt{h_0}

                              h(t)=\left ( \frac{k}{2} \right )^2\cdot t^2-k\cdot \sqrt{h_0}\cdot t+h_0

                             h(t)=a\cdot t^2+b\cdot t+c
          hvor:

                             \begin{array} {|c|c|c|} a&b&c\\ \hline \left ( \frac{k}{2} \right )^2&-k\sqrt{h_0}&h_0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2015 af Sneharusha (Slettet)

#1 Min lærer havde sagt at det generelle udtryk i a'eren ville blive h(t)= a·t+ b·t + 15. Er det forkert?


Svar #4
12. april 2015 af paaske1 (Slettet)

Hvordan kommer du frem til det udtryk i b'eren?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2015 af mathon

Foretages kvadratisk regression på dine data
fås:
                    h(t)=0,00253\cdot t^2-0,383631\cdot t+16,3125
medens en teoretisk udledning
giver:
                    h(t)=a\cdot t^2+b\cdot t+15


Svar #6
12. april 2015 af paaske1 (Slettet)

Er en kvadratisk regression det samme som en polynomiel regression?


Svar #7
13. april 2015 af paaske1 (Slettet)

Jeg har problemer med at forstå dette:

#2

a)
                            \frac{1}{2\cdot \sqrt{h}}\setup{\, d}h=-\frac{k}{2}\cdot \setup{\, d}t

                            \int \frac{1}{2\cdot \sqrt{h}}\setup{\, d}h=\int -\frac{k}{2}\setup{\, d}t

                             \sqrt{h(t)}=-\frac{k}{2}\cdot t+\sqrt{h_0}

                              h(t)=\left ( \frac{k}{2} \right )^2\cdot t^2-k\cdot \sqrt{h_0}\cdot t+h_0

                             h(t)=a\cdot t^2+b\cdot t+c
          hvor:

                             \begin{array} {|c|c|c|} a&b&c\\ \hline \left ( \frac{k}{2} \right )^2&-k\sqrt{h_0}&h_0 \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.