Matematik

Normalfordeling

12. april 2015 af AngelzNight22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har fået stillet spørgsmålet:
Angiv middelværdi og spredning for måltallet X, når X er normalfordelt og kan beskrives vha.

f(x)=normPdf(x,2015,25)
f(x)=normPdf(x,510,17)
f(x)=normPdf(x,150,8)

Jeg har geogebra, som jeg indtil videre har brugt til at løse mine opgaver i normalfordeling, men hvordan skal denne løses? Og kan jeg overhovedet bruge geogebra? :S

På forhånd tak

//Natascha


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af peter lind

Det er et spørgsmål om hvordan de udtryk skal fortolkes. Mit gæt, xstokastisk variabel, næste tal for eks. 2015 er middelværdi og det næste spredning. Er den funktion ikke defineret i geogebra ?


Svar #2
12. april 2015 af AngelzNight22 (Slettet)

så jeg skal egentlig bare svare ud fra ligningen, og ikke indsætte noget i geogebra?
 

Hvilken funktion? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2015 af peter lind

Jeg vil kalde det en definition af en funktion men ellers ja


Svar #4
12. april 2015 af AngelzNight22 (Slettet)

Tusind tak :D


Skriv et svar til: Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.