Matematik

andengradsligning, hjælp

15. april 2015 af troublee (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hjælp
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2015 af hstreg (Slettet)

Hvad har din vedhæftet fil at gøre med en andengradsligning ??

Det er ikke klart hvad du har brug for hjælp med, er det hele opgaven eller blot brudstykker af den?


Svar #2
15. april 2015 af troublee (Slettet)

Det hele forstår den ikke

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2015 af mette48 (Slettet)

Jeg kan ikke læse hele funktionen, kan du ille skrive den lidt tydeligere.

Det ligner ikke en ligning.


Svar #4
15. april 2015 af troublee (Slettet)

A(t)=A_0e^kt+B

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen er

        A(t) = A0·e-kt + B     (bemærk minustegnet i eksponentialfunktionen).

og man får oplyst A0 = 1000, B = 15, og k = 0,0011 , og man skal så

1) beregne A(60)

2) løse ligningen A(t) = 200

I 3) oplyses det i stedet, at B = 20 , A(10) = 800 og A(70) = 300 . De to sidste oplysninger giver da 2 ligninger til bestemmelse af konstanterne A0 og k .

        800 = A0·e-10k + 20
        300 = A0·e-70k + 20


Skriv et svar til: andengradsligning, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.