Matematik

Integral, hjælp :)

19. april 2015 af Signekas - Niveau: B-niveau

Vi er begyndt på et nyt emne, nemlig integral regning.. Og vi har allerede fået en opgave for som lyder (se vedhæftet) 
Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man finder ubestemte integraler :/ Nogle der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2015 af peter lind

Du skal bruge at ∫xndx = xn+1/(n+1) og at kvrod(x) = x½


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2015 af mathon

Skærmbillede 2015-04-19 kl. 13.25.57.png

..........................

a1)
                      \frac{1}{3}\cdot \int \left (x^2-4 \right )\, \textup{d}x=\frac{1}{3}\cdot \left ( \frac{1}{3}\cdot x^3-4x \right )+k


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2015 af mathon

a2)
                      \int3\cdot \sqrt{x} \, \textup{d}x=3\cdot \frac{2}{3}\cdot x\cdot \sqrt{x}+k


Svar #4
19. april 2015 af Signekas

#2

Skærmbillede 2015-04-19 kl. 13.25.57.png

..........................

a1)
                      \frac{1}{3}\cdot \int \left (x^2-4 \right )\, \textup{d}x=\frac{1}{3}\cdot \left ( \frac{1}{3}\cdot x^3-4x \right )+k

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg skal gøre efter så :/


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der er ikke meget mere at gøre. Opgaverne er regnet for dig i #2 og #3. Eventuelt kan (1/3) ganges ind i parentesen i a1), og 3·(2/3) kan forenkles i a2).


Skriv et svar til: Integral, hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.