Matematik

Linærer

14. maj 2015 af Emmaaaaaaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har en opgave for i matematik, som jeg simpelthen ikke kan finde ud af, selv efter mange forsøg.. Håber der en der kan hjælpe og forklare mig udregningerne :) Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2015 af mette48 (Slettet)

Du har vedhæftet løsningen på første del af opgaven.

a=1,5 og b = 14


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2015 af mette48 (Slettet)

6-2 kugler fylder 23-17 cm3

4 kugler fylder 6 cm3

1 kugle fylder 6/4 cm3 = 1,5 cm3

Ved 6 kugler er det samlede rumfang af vand og kugler 23 cm3

kuglerne fylder 6*1,5 cm3

vandet fylder 23-6*1,5 = 14 cm3


Skriv et svar til: Linærer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.