Matematik

Differentialligning

23. maj 2015 af simonpedersenbrow (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har vedhæftet en opgaven med noget differential ligning.. Kan nogen fortæller mig om jeg har lavet opgaven rigtigt?

Opgaven omhandler, at man skal redegøre for om f(x) = x3 er en løsning til differentialligningen, som står i den vedhæftet fil.

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Opgave 2.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. maj 2015 af SuneChr

Ja, efterprøvningen er rigtig foretaget, men
f (x) = x3  er åbenbart ikke en løsning.   g (x) = c·e^(3/2·x2)  er derimod en løsning.
Ved indsættelse kan det hele forkortes væk og tilbage står x  på højre side.


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.