Matematik

Differentiallignigner

26. maj 2015 af abc14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen som vil hjælpe med a og b?

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2015 af peter lind

a)  Indsæt det givne punkt i højre side i differentialligningerne

b) de to første ligninger er nem at løse. gør det


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2015 af fosfor (Slettet)

dy/dx betyder hældningen. Dvs. a er den med konstant hældning. b er den hvor hældningen er 0 når x er 0. c er den sidste.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2015 af Soeffi

#1

a) Hældning = dy/dx

Kurve a: dy/dx = 0,5 (hældningen er konstant)

Kurve b: dy/dx = 0,25·x = 0.25·2 = 0,5 (x=1)

Kurve c: dy/dx = 0,5·1 = 0,5 (y=1)

b) III er kurve a, idet konstant hældning giver ret linje

II er kurve b, idet den har hældning nul for x=0

I er kurve c, idet den har en hældning, der er større end nul for x=0


Skriv et svar til: Differentiallignigner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.