Matematik

Er jeg dumpet?

02. juni 2015 af LouiseJuul (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Til skriftlig mat B eksamen fik jeg 00, men i årskarakter i mundtlig fik jeg 4 og i skriftlig fik jeg 02 - Er jeg så dumbet eller har jeg bestået mat på B-niveau?


Svar #1
02. juni 2015 af LouiseJuul (Slettet)

Så vidt jeg selv kan forstå er det således:

00*1,5 = 0

02*1,5 = 3

4*1,5 = 6

= 9/3                 = 5 i gennemsnit for mat B?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2015 af Heptan

Du er BESTÅET

Prøv at taste 9/3 ind på en lommeregner ... jeg får 3

Forresten tæller de 0,75 hver, og du har beregnet gennemsnittet forkert ... man skal dividere med 2,25, dvs man får

(00 · 0,75 + 02 · 0,75 + 4 · 0,75)/(3 · 0,75) = 02

Gennemsnittet er 02 = bestået


Svar #3
02. juni 2015 af LouiseJuul (Slettet)

Årh fedt! Mit regneri lever åbenbart op til karaktererne :)


Skriv et svar til: Er jeg dumpet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.