Matematik

Kapitalfremskrivningsformlen

11. juni 2015 af Ismos (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan Isolerer man k0 i k=k0*(1+r)n?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2015 af mathon

                              K_0=\frac{K_n}{(1+r)^n}                  

                              K_0=K_n\cdot (1+r)^{-n}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2015 af SuneChr

k_{n}=k_{0}\left ( 1+r \right )^{n}\, \Rightarrow \, k_{0}=\frac{k_{n}}{\left ( 1+r \right )^{n}}\, \Rightarrow k_{0}=k_{n}\left ( 1+r \right )^{-n}


Svar #3
11. juni 2015 af Ismos (Slettet)

Tak for det :)


Skriv et svar til: Kapitalfremskrivningsformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.