Matematik

REDUKTION

14. juni 2015 af mkdkekm (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ JEG SKAL OP TIL ÅRSPRØVE I MORGEN, DERFOR ER JEG I GANG MED REPETATION OG ØVER GAMLE OPGAVER FRA BOGEN, MEN STØDTE PÅ EN OPGAVE SOM JEG IKKE KAN HUSKE HVIRDAN MAN REGNER UD. HVAD ER DET NU MAN GØR?

vil i fortælle hvordan i har fundet ud af det tak. 

reducere: (3a+b)(3a-b)-(3a+b)^2+6ab


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2015 af fosfor (Slettet)

Slå "kvadratsætninger" op i google.


Svar #2
14. juni 2015 af mkdkekm (Slettet)

Har jeg gjort, men kan du ikke forklare hvordan man benytter sig af kvadratsætninger på følgende opgaave


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. juni 2015 af Krable (Slettet)

(4x+3y)(2x-5y)=4 \cdot 2 x^2 -4 \cdot 5 xy +3 \cdot 2 xy - 3 \cdot 5 y^2 =8x^2-15y^2-14xy

Her har jeg regnet på et andet eksemple. Brug dette til at løse din opgave


Svar #4
14. juni 2015 af mkdkekm (Slettet)

Det er iorden, du tror at jeg har fået opgaven for og prøver at for en herfra til at løse den? Nej makker du tager fejl, men tak.


Skriv et svar til: REDUKTION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.