Matematik

Nulreglen

12. juli 2015 af Apaas (Slettet) - Niveau: C-niveau

Løs ligningen 2*(x+1)*(x-3)=0

Hvordan skal jeg løse denne via nulreglen?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juli 2015 af peter lind

2*(x+1)*(x-3)=0 <=> 2=0 ∨x+1=0∨x-3=0


Svar #2
12. juli 2015 af Apaas (Slettet)

Takker, men skal man så ikke skrive x=-1 V x=-3

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juli 2015 af mette48 (Slettet)

  x+1=0∨x-3=0

x=-1 v x=3


Skriv et svar til: Nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.