Andre fag

Kraftmetoden

17. august 2015 af JogaBonito (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Jeg sidder og mangler lidt hjælp til kraftmetoden. Jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre brug af kraftmetoden til løsning af denne opgave. Jeg håber en venlig sjæl kan forklare mig step by step hvordan det præcist hænger sammen. Opgave vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2015 af hesch (Slettet)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Regn alle kræfter positivt nedad:

Stangen BD er i balance hvorfor PB = PD   →   PC = -2PD 

Moment om A = 0*PB + a*PC - 2a*PD = 0 + a*(2P) - (2a)*P = 0.


Skriv et svar til: Kraftmetoden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.