Matematik

differentialregning calculus

03. september 2015 af ehhm (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

h(u)=2u^2f(u)

hvor f opfylder, at 

f(2)=2 og f´(2)=3

angiv h´(2)

nogle der ved hvordan sådan en slags opgave skal løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2015 af mathon

            h{\,}'(u)=4u\cdot f(u)+2u^2\cdot f{\,}'(u)

            h{\,}'(2)=4\cdot 2\cdot f(2)+2\cdot 2^2\cdot f{\,}'(2)


Skriv et svar til: differentialregning calculus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.