Matematik

Regneudtryk

06. september 2015 af NicolineG1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg sidder med en aflevering til i morgen og kan ikke finde ud af mellemregninger til de følgende regneudtryk, nogen der kan hjælpe?

1. (3*2)2

2. (3+2)3

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2015 af StoreNord

I begge opgaver skal parentesen udregnes først. Og så skal resultatet heraf opløftes til en potens.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2015 af Lolwuutz (Slettet)

1.

(3*2)2  =  (3*2)*(3*2)  =  6*6  =  36

2.

(3+2)3  =  (3+2)*(3+2)*(3+2)  =  5*5*5  =  125


Svar #3
06. september 2015 af NicolineG1 (Slettet)

Mange tak! ;-)


Skriv et svar til: Regneudtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.