Spansk

Har brug for hjælp med nær fremtid i spansk??? Please hjælp

08. september 2015 af nannaersej123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Omsæt sætningerne til nær fremtid: 

Eksempel:
Ahora trabajo --> esta tarde voy a trabajar 

1. Ahora trabajamos --> Esta tarde..........

2. Ahora estoy en el colegio --> manana.....

3. Ahora Martín y Sergio estudian --> la semana que viene...

4. ¿Estás en casa ahora? --> ¿........................................ esta tarde?

5. Mi amiga está de viaje ahora. --> este verano....... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2015 af jbmm (Slettet)

Den nære fremtid dannes med
ir a + infinitiv

Ahora trabajo --> esta tarde voy a trabajar 
verbet 'trabajo' = 1. person ental (=jeg)
nære fremtid: ir a ('ir' sættes i 1 person ental = voy a) + infinitiv (=trabajar) = voy a trabajar

Resten skal foregå på samme måde, ex:
 Ahora trabajamos (verbet er i 1 person flertal)
nære fremtid: ir a ('ir' skal bøjes i 1 person flertal =?) + verbet i infinitiv


Skriv et svar til: Har brug for hjælp med nær fremtid i spansk??? Please hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.