Matematik

vektorerregning

08. september 2015 af Muddisimsek (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem tallene s og t, således at c = sa + tb , når a vektor= (1/-2) b vektor=(2/4) c vektor=(−5/-22)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2015 af peter lind

Løs ligningen (-5, -22) = s(1, -2) +t((2,4) = (s+2t, -2s+4t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2015 af mathon

                     \overrightarrow{c}=s\cdot \overrightarrow{a}+t\cdot \overrightarrow{b}

                     \begin{pmatrix} -5\\-22 \end{pmatrix}=s\cdot \begin{pmatrix} 1\\-2 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 2\\4 \end{pmatrix}

                      s+2t=-5
                -2s+4t=-22


Svar #3
08. september 2015 af Muddisimsek (Slettet)

1#

Tak for dit svar :) Men er det to ligninger med to ubekendte?


Svar #4
08. september 2015 af Muddisimsek (Slettet)

2#

Tak for svar :)


Svar #5
08. september 2015 af Muddisimsek (Slettet)

#3

Tak for dit svar :) Men er det to ligninger med to ubekendte?


Svar #6
08. september 2015 af Muddisimsek (Slettet)

#4

2#

Tak for svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2015 af mathon

                      s+2t=-5
                -2s+4t=-22                        to ligninger med to ubekendte af første grad.


Svar #8
09. september 2015 af Muddisimsek (Slettet)

#7

                      s+2t=-5
                -2s+4t=-22                        to ligninger med to ubekendte af første grad.

Er svaret rigtig? kan du se min fil?

Vedhæftet fil:Opgave 550.docx

Brugbart svar (0)

Svar #9
09. september 2015 af mathon

Det er ikke rigtigt.


Svar #10
09. september 2015 af Muddisimsek (Slettet)

#9

Det er ikke rigtigt.

Kan du måske rette den?


Brugbart svar (0)

Svar #11
09. september 2015 af peter lind

Jeg kan ikke læse den fil. Kan du ikke levere den som en doc fil eller en pdf fil


Skriv et svar til: vektorerregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.