Matematik

omskrivning

08. september 2015 af teamwork (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg sidder med den oploadede omskrivning, og bliver helt forvirret af de to linjer

a1(-a2)=1

a1*a2=-1 

hvordan er det lige at man kun skrifter fortegn på 1 tallet og a1 uden at ændre på a1? 

Vedhæftet fil: IMG_5192.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2015 af exatb

Den første linie kan også skrives som

- ( a1 * a2) = 1

Så ganges der med -1 på begge sider

- ( a1 * a2 ) * (-1) = 1 * (-1)

På venstre side har vi minus gange minus. Det giver plus

a1 *a2 = -1


Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.