Matematik

Isolering

09. september 2015 af Stræbende - Niveau: C-niveau

Q=C(t_{2}-t_{1}) 

Isoler for t_{2}

Jeg fik det til:

t_{2}=\frac{Q}{C*(-t_{1})}

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2015 af rasgd (Slettet)

Q=C(t_2-t_1)\Leftrightarrow t_2=\frac{Q}{C}+t_1

Jeg får det til ovenstående :)


Svar #2
09. september 2015 af Stræbende

Dividere med C*(-t1) på begge sider?

Hvordan kunne du få den til + t1?

Har du nogle mellemregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

Divider med C på begge sider og læg derefter  t1til på begge sider.


Svar #4
09. september 2015 af Stræbende

Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2015 af rasgd (Slettet)

Her er mellemregningerne:

Q=C(t_2-t_1)\Leftrightarrow

\frac{Q}{C}=t_2-t_1\Leftrightarrow

\frac{Q}{C}+t_1=t_2


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.