Matematik

Integralregning

10. september 2015 af UchihaItachi - Niveau: A-niveau

Bestem ved hjælp af substitution integralet \int (2x-1)^{6} dx

Nogle der kan hjælpe tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2015 af mathon

           substituer
                               u=2x-1   og dermed  \frac{1}{2}\textup{d}u=\textup{d}x

                 \int (2x-1)^6\textup{d}x=\int u^6\, \frac{1}{2}\textup{d}u=\frac{1}{2}\cdot \int u^6\, \textup{d}u


Svar #2
10. september 2015 af UchihaItachi

er ydre ikke 1/2 x^2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2015 af mathon

       \int (2x-1)^6\textup{d}x=\int u^6\, \frac{1}{2}\textup{d}u=\frac{1}{2}\cdot \int u^6\, \textup{d}u=\frac{1}{2}\cdot \frac{1}{7}u^7+k=\frac{1}{14}(2x-1)^7+k


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.