Matematik

Andengradsligning

14. september 2015 af Muddisimsek (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilken værdi skal k have for at ligningen netop har en løsning?

8x^2+8x+k=0

En som kan hjælpe? det haster 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2015 af Heptan

Ligningen har netop én løsning, når determinanten d = 0.

Jeg minder om at d = b2 - 4ac


Svar #2
14. september 2015 af Muddisimsek (Slettet)

#1

Ligningen har netop én løsning, når determinanten d = 0.

Skal jeg ikk bruge Nulreglen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2015 af StoreNord

Nej. Find d udtrykt ved k, og isolèr k.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2015 af PeterValberg

Løs ligningen:

82 - 4·8·k = 0

i forhold til k

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.