Matematik

Dilemma

22. september 2015 af jensenshjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Min kammerat og jeg sidder i et dilemma, hvor vi ikke kan enes hvad denne opgave bliver:

Isoler c i formlen E=m*c*t

Jeg får det til: C = E/m*t

Han får det til: c= E-m*T


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af Lurch (Slettet)

Dit svar er umiddelbart korrekt, hvis du har både m og t i nævneren:
E = m*c*t

E/m = c*t

(E/m)/t = c

E/(m*t) = c


Skriv et svar til: Dilemma

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.