Matematik

Differentialregning

24. september 2015 af perturbatrix (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hi,

jeg har lidt problemer med at regne de forskellige opgaver i den vedhæftede fil, super ville være en forklaring om opgaven og måske regning af et eksempel af hver opgave. Tuuuuusind tak i forvejen :)

Vedhæftet fil: slaveovelser_haanddif.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2015 af mathon

Hvad drejer det sig om i 318 ?


Svar #2
24. september 2015 af perturbatrix (Slettet)

Jeg forstår det heller ikke :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. september 2015 af mathon

             f(x)=\sqrt{x}\; \; \; x\geq0

             f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{x}}\; \; \; x>0

hvorfor
                         f_1(x)=4\sqrt{x}\; \; \;\; \; x\geq0
differentieret
er:

                         f_1{\, }'(x)=4\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}}=\frac{2}{\sqrt{x}}\; \; \;\; \; x>0

                         f_1{\, }'(1)=\frac{2}{\sqrt{1}}=2

             


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.