Matematik

HJÆLP

24. september 2015 af alløjsa (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Anders, Bente og Christian skal dele 1520 kr., så Anders får 150 kr. mere end Bente, og Christian får 40 kr. minde en Anders.

Hvor mange penge får de hver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2015 af StoreNord

A=B+150

C=A-40=B+150-40

A+B+C=1520  <=>

(B+150)+B+(B+150-40)=1520  <=>

3B+260=1520  <=>

3B=1260  <=>

B=420

A=B+150=420+150=570

C=A-40=570-40=530


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.