Matematik

reducering

28. september 2015 af makki1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle,

sidst jeg reducerede var i 1.g og kan næsten ikke huske hvordan man reducerede

dette skal reduceres (a-b)2-b2

nogen der evt, kan hjælpe med udregnelsen til dette 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2015 af LubDub (Slettet)

Lær de 3 kvadratsætninger      ... det betaler sig

     (a-b)2 = a2 - 2ab + b2

     (a+b)2 = a2 + 2ab + b2

     (a-b)(a+b) = a2 - b2


Svar #2
28. september 2015 af makki1994 (Slettet)

når på den måde, mange tak :-)


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.