Tysk

Im Deutschland eller in Deutschland

29. september 2015 af josephinemarquard (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kom lige pludselig i tvivl om det hedder im Deutschland eller in Deutschland?

I sætningen:

Heute zeigen der Däne Interessse für deutsche Kultur und Politik und für das Alltagsleben im/in Deutschland. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2015 af Gehilfe (Slettet)

in Deutschland

Husk at sætte danskerne i flertal.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2015 af Studentos

Det hedder 'in" når landet ikke har en artikel, hvilket er tilfældet med Tyskland. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2015 af Stygotius (Slettet)

in dem = im

in das = ins

an dem = am

an das = ans

bei dem = beim

um das = ums

für das = fürs

zu dem = zum

zu der = zur


Skriv et svar til: Im Deutschland eller in Deutschland

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.