Matematik

Hjælp til: Lineære funktioner

02. oktober 2015 af kusumasoerensen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Denne opgave er en del af tre opgaver, den omhandler antal af fangsten af laks(y) på følgende år(x), hvor jeg i A skulle bestemme konstanten a, det fik jeg til at blive 62,5.

I B skulle jeg finde den årlige vækst, det mener jeg er 62,5, da a er 62,5.

i C der bliver det forvirrende, da min teori om at væksten pr. år er lig 62,5 ikke holder, men hvad gør jeg her, hvad der min fremgangs måde ift. opgaven(vedhæftet)

Jeg har forsøgt at sætte tallene ind i tabeller, og jeg har prøvet at bruge: y=a*x. 

Vedhæftet fil: a.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2015 af mathon

c)
      
du har
                       y=a\cdot 0+399             for 2007

                       878=a\cdot 1+399        for 2008
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Det er svært at komentere modellen, når man ikke ved hvordan den ser ud.

Lad os få hele opgaven (også a og b)


Skriv et svar til: Hjælp til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.