Matematik

Ordinære differentialligninger matlab script

04. november 2015 af feynman (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der en der vil hjælpe mig med at skrive mit matlab script til opgave 3 færdig?

c1 = 0;
c2 = 0;
tspan = [0 0.1];

c1' == -(.16+.29)*c1 + (.29*.25*c2)/6 +(1/6)*square(t,Tp,Tb)*R;
c2' == (6*.29*c1)/.25 - (.31*c2);

Vedhæftet fil: 5.PNG

Skriv et svar til: Ordinære differentialligninger matlab script

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.