Matematik

forkort brøker to opgaver

09. november 2015 af Aleynaa - Niveau: A-niveau

Hvordan beregner jeg det 

a) 4a - 4b / a2+b2-2ab

og

b) a2 + 2a +1 / a2 - 1 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2015 af mathon

Repeter dine kvadratsætninger fra folkeskolen.


Svar #2
09. november 2015 af Aleynaa

2(2a) - 2(2b) / (a+b)2

er jeg på rette vej ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2015 af mathon

a)

            \frac{4\cdot a-4\cdot b}{\underset{kvadratet\; paa \; en\; toleddet \; st\o rrelse}{a^2-2ab+b^2}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2015 af mathon

      \frac{4(a-b)}{\underset{kvadratet\; paa \; en\; toleddet \; st\o rrelse}{a^2-2ab+b^2}}


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2015 af mathon

b)
           \frac{\overset{kvadratet\; paa \; en\; toleddet \; st\o rrelse}{a^2+2a+1^2}}{\underset{produkt}{a^2-1^2}}


Skriv et svar til: forkort brøker to opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.