Matematik

y = −x^2

19. november 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal finde ud af hvad arealet er, men jeg ved ikke hvordan.

Vedhæftet fil: opgave 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2015 af SuneChr

Udregn det bestemte integral af funktionen fra x = 0 til x = 4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2015 af hesch (Slettet)

Man kan regne det ud, men nu står der at du skal vurdere det, hvilket du gør ved at tælle tern i det markerede areal.

Èt tern har et areal = 1 * 1.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2015 af Soeffi

#0 

Arealet af en parabel med højden og bredden 4 er: (2/3)·4·4 = 32/3 = 10,67


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2015 af SuneChr

# 2 har helt ret. Opgaven skal løses ved optælling af rektangler.

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2015 af StoreNord

Arealet er 10,67.

Hvem af jer kunne se, af det ikke var 11?


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2015 af SuneChr

# 5
SP 1911152234.GIF

Vedhæftet fil:SP 1911152234.GIF

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. november 2015 af SuneChr

# 3
Vurderingen er jo god, i fald målgruppen for opgaven er bekendt med denne viden om hurtig arealberegning.
Hovedregning, med en ekstra portion af viden, må kunne godtages, når der skal vurderes.
Når større børn skal gætte, hvor mange kulørte kugler der ligger i et kæmpehøjt cylinderglas, må de jo også gerne gøre brug af en vis teknik, så de ikke skal tælle  a l l e  kuglerne.


Skriv et svar til: y = −x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.