Matematik

en parabel indeholder 3 punkter

19. november 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Undskyld det virker krævende, men jeg er ved at blive desperat.

Vedhæftet fil: opgave 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2015 af SuneChr

Du må ikke gå hen og blive desperat.
Indsæt de tre punkter i
 (I)     ax2 + bx + c = y
(II)     ax2 + bx + c = y
(III)    ax2 + bx + c = y
og løs m.h.t. a, b og c


Skriv et svar til: en parabel indeholder 3 punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.