Matematik

HASTER Færdighedsregning HASTER

23. november 2015 af Moneselove (Slettet) - Niveau: 7. klasse

jeg h ar brug for hjælp med disse opg. Haster 

Vedhæftet fil: WIN_20151123_210940.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2015 af 656

Hvilke opgaver er det du har brug for hjælp til? Du må være mere præcis.


Svar #2
23. november 2015 af Moneselove (Slettet)

der er vedhæftet nogle opgaver, men det er alle opgaver undtagen 1-4, 15-16


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2015 af 656

Kan du sende en lidt bedre version. Jeg kan ikke se hvad der står.


Svar #4
23. november 2015 af Moneselove (Slettet)

her 

Vedhæftet fil:WIN_20151123_212654.JPG

Svar #5
23. november 2015 af Moneselove (Slettet)

her er den andenhalvdel

Vedhæftet fil:WIN_20151123_212949.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2015 af 656

5)A=(-2,3)    B=(-3,1)    C=(3,1)

6) tegn et kvadrat med sidelængder på 2,5 cm

7) jeg kan ikke se hvad der står

8) 6*8=48

48-4=44

9) 6*(6-4)=6*2=12

10) 88-50-40=-2

11) 432,4-128,05=304,35

12) Jeg kan ikke se om det er et gange eller minus

hvis det er et minus: 1,38-47=-45,42

hvis det er et gange: 1,38*47=64,86

13) svaret er 2a

14) svaret er 6a+3


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. november 2015 af 656

Jeg har ikke tid til at hjælpe mere


Svar #8
23. november 2015 af Moneselove (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: HASTER Færdighedsregning HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.