Matematik

cirklensligning

25. november 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgave c)

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2015 af mathon

Radius er centrums afstand fra linjen/tangenten:

                                                             5x+2y-28=0

                                                   r=\frac{\left |5\cdot( -20)+2\cdot 26-28 \right |}{\sqrt{5^2+2^2}}

cirkelligning:
                         C\! \! :\; \; (x+20)^2+(y-26)^2=r^2


Svar #2
25. november 2015 af emilie63 (Slettet)

Er det her korrekt?


Svar #3
25. november 2015 af emilie63 (Slettet)

Hov ligemeget, så ikke du havde regnet det ud. TAK!


Skriv et svar til: cirklensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.