Matematik

torv cirkelformet

06. december 2015 af shain - Niveau: 9. klasse
Har en opgave som handler om cirkler. Opgave 5 om et cirkeltorv. Tror man skal regne arealet ud?

Billed

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2015 af mathon

Antal personer på et fyldt torv:
                                                      π/4·d2 · (1 pers/m2)
                  


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

A = π * r2

hvor r = 175m/2 = 87,5 m


Svar #3
06. december 2015 af shain

Er det kun arealet af det torv? Dvs areal af cirklen?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du skal bare finde arealet af det cirkelformede torv. Derefter kan du finde hvor mange mennesker der er plads til.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2015 af mathon

Antal personer på et fyldt torv:
                                                      π/4·(175 m)2 · (1 pers/m2)


Svar #6
06. december 2015 af shain

Ok tak

Skriv et svar til: torv cirkelformet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.