Matematik

Monotomi

10. december 2015 af sørenhansen11 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der en der kan hjælpe med a) og b) :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2015 af mathon

Beregn f'(x)
og undersøg dens fortegnsvariation.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2015 af mathon

a)
       f{\, }'(x)=3x^2-4x-4=3(x+\tfrac{2}{3})(x-2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2015 af mathon

b)
       f{\, }'(x)=3x^2-4x-15=3(x+\tfrac{5}{3})(x-3)


Skriv et svar til: Monotomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.