Matematik

SKEMA

17. december 2015 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan kan det her skema udregnes når der ikke er så mange oplysninger om tallene

retvinkel trekant er C=90 grader

Er simpelthen på røven

Vedhæftet fil: skema.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2015 af Tupper01

Hej Princess1967.

Har du lavet en skitse over trekanterne?

Mvh.

Tupper01


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2015 af mathon

"Værktøj":
                       c=\sqrt{a^2+b^2}

                       a=\sqrt{c^2-b^2}?

                       b=\sqrt{c^2-a^2}

                       A=\cos^{-1}\left( \frac{b}{c} \right )=\sin^{-1}\left( \frac{a}{c} \right )=\tan^{-1}\left ( \frac{a}{b} \right )

                       B=\cos^{-1}\left( \frac{a}{c} \right )=\sin^{-1}\left( \frac{b}{c} \right )=\tan^{-1}\left ( \frac{b}{a} \right )

                       a=c\cdot \cos(B)=c\cdot \sin(A)

                       b=c\cdot \cos(A)=c\cdot \sin(B)


Svar #3
17. december 2015 af princess1967 (Slettet)

HEY

Til udregning af A skal jeg så regne alle tre sammen af for at få facit eller vælge en ud til hver af dem

Vedhæftet fil:skema.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2015 af mathon

Udvælge én.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2015 af Tupper01

Jeg havde ikke set, at C=90....


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. december 2015 af PeterValberg

Du ved, at alle trekanterne er retvinklede (C = 90º)
Brug nedenstående til at beregne de ukendte størrelser i hvert tilfælde :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. december 2015 af PeterValberg

Brug eventuelt denne hjemmeside [ LINK ] til KONTROL af dine resultater :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: SKEMA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.