Matematik

Regression

20. december 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad menes der her med "Gør rede for vækstegenskaber og regression"?

Skærmbillede 2015-12-20 kl. 23.38.08.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2015 af Stats

Tænker at vækstegenskaber er

Lineær funktion
f(x) = ax + b
f(x + 1) = a(x + 1) + b = ax + a + b = a + f(x)

Eksponentiel funktion
f(x) = b·ax
f(x + 1) = b·ax + 1 = b·ax·a = a·f(x)

osv.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.